Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

Κίνα: 61χρονος «εγκλώβισε» το πέος του σε σωλήνα του aircondition!

684624B43E0A15C90784E143E5461100
Ένας 61χρονος άντρας στην επαρχία Quanzhou στην Κίνα κάλεσε γιατρούς στο σπίτι του για να τον βοηθήσουν να βγάλει από σωλήνα του aircondition το πέος του, που είχε σφηνώσει στο σωλήνα για δύο μέρες, ενώ ο άντρας που μάταια προσπαθούσε να δώσει μόνος του λύση στο πρόβλημά του, είχε στο μεταξύ ανεβάσει υψηλό πυρετό!
Ο Lian Tien είπε στους γιατρούς που κατέφθασαν στο σπίτι του, ότι έβαφε γυμνός έναν τοίχο του σπιτιού του, επειδή έκανε ζέστη, όταν γλίστρησε και έπεσε πάνω στον σωλήνα του aircondition με αποτέλεσμα το πέος του να εγκλωβιστεί μέσα στο σωλήνα.
Ο άντρας είπε στους γιατρούς ότι αφαίρεσε μόνος του τον σωλήνα από τον τοίχο και προσπάθησε με λάδι και υγρό σαπούνι να απελευθερώσει το μόριο του, αλλά χωρίς επιτυχία. Αργότερα, όπως λέει, προσπάθησε να κοιμηθεί για να χαλαρώσει, αλλά όταν ξύπνησε είχε υψηλό πυρετό, ενώ το πέος του είχε πρηστεί. Τότε, αποφάσισε να ζητήσει βοήθεια...
Ο γιατρός Dewei Yan δήλωσε ότι χρειάστηκε να καλέσει πυροσβέστες για να κόψουν τον σωλήνα γύρω από τα γεννητικά όργανα του 61χρονου «ζωηρού» Κινέζου και χρειάστηκαν τέσσερις ώρες για τον απεγκλωβισμό του παγιδευμένου μορίου, που στο μεταξύ είχε πάθει φλεγμονή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου