Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

5 χρονών έγκυος: H ιστορία της μικρής Lina από το Περού


linaperou44
1939: Στο νοσοκομείο του Pisco στο Περού, μια γυναίκα ταλαιπωρημένη και φοβισμένη παρέδωσε στους γιατρούς το παιδί της, λέγοντάς τους πως ήταν δαιμονισμένο. Ο γιατρός Lozada πήρε το κορίτσι από το χέρι και το εξέτασε προσεκτικά. Σοκαρισμένος διαπίστωσε πως το 5χρονο παιδί δεν είχε μέσα του δαίμονες, αλλά έναν άλλον άνθρωπο – ήταν 8 μηνών έγκυος!
Η μικρή Lina μεταφέρθηκε στην πρωτεύουσα του Περού και εξετάστηκε από τους καλύτερους γιατρούς της χώρας. Ένα μήνα μετά γέννησε ένα μικρό αγοράκι με καισαρική.
Το παιδί της Lina ζύγιζε σχεδόν 3 κιλά και ονομάστηκε Gerardo, όπως ο γιατρός που την ξεγέννησε. Ο Gerardo μεγάλωσε πιστεύοντας πως η μαμά του ήταν απλώς η μεγαλύτερή του αδερφή. Πέθανε στα 40 του χρόνια.
Η Lina δεν μαρτύρησε ποτέ ποιος ήταν ο πατέρας του παιδιού και δεν υπήρξε καμία ένδειξη πως δεν ήταν φυσιολογική σύλληψη. Πάντως οι γιατροί δήλωσαν πως ποτέ το κορίτσι δεν έδωσε σαφείς απαντήσεις. Ο πατέρας της, πάντως, συνελήφθη με την κατηγορία του βιασμού, όμως αφέθηκε ελεύθερος λόγω έλλειψης στοιχείων. (akous)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου